Filteren

Buitenmaat
Binnenmaat
Kleur
Toon meer
Lengte product
Breedte
Hoogte product
Afwerking
 

Selsiuz Accessoires

Accessoires

Selsiuz accessoires

Bij een kokend water kraan horen natuurlijk ook Selsiuz accessoires. Een leuke accessoire kan de finishing touch zijn voor jouw keuken. Wat is het voordeel van het bestellen van een keuken accessoire bij Kokendwatergigant? Als jij een Selsiuz kokend water kraan met accessoire naar keuze besteld die bijvoorbeeld beide de kleur zwart hebben, dan complimenteren de kleuren elkaar. Zo kan je jouw spoelbak makkelijk matchen met jouw keukenkraan. Neem snel een kijkje tussen de Selsiuz accessoires en vind de accessoire die bij jouw keuken kraan past. Lees meer.

Een aantal voordelen van de Selsiuz Accessoires op een rijtje:

  • Makkelijk jouw keuken accessoires mixen en matchen
  • Verschillende kleuren beschikbaar
  • Handige accessoires die de finishing touch geven aan jouw keuken
  • Perfect te combineren met een Selsiuz kokend water kraan

Selsiuz wasbak keuken

Of je het een wasbak, spoelbak of gootsteen noemt, deze accessoire is een belangrijk onderdeel van jouw keuken. Zonder jouw Selsiuz wasbak kan je jouw Selsiuz kokend water kraan niet gebruiken. Selsiuz heeft bijpassende spoelbakken geproduceerd zodat jij jouw keuken compleet kan maken. Want laten we eerlijk zijn, een kokend water kraan die niet matched met de spoelbak is een beetje een afknapper. Met de modieuze zwarte, goude of koperen spoelbak maak jij jouw keuken compleet. Stel jouw droomkeuken samen en ontdek de spoelbakken op de Selsiuz accessoire pagina van Kokendwatergigant.

Inbouw zeeppomp voor de keuken

Met de zeeppomp van Selsiuz kan je jouw Selsiuz keuken compleet maken. De zeeppomp is eenvoudig te bedienen en gemakkelijk bij te vullen. Zo kan jij op een luxe manier jouw handen wassen. Omdat de zeeppompjes ontwikkeld zijn door Selsiuz kun je deze erg makkelijk combineren met een Selsiuz kokend water kraan. Zo kan je één geheel maken van jouw keuken. Je kan jouw zeeppomp bestellen in de kleuren zwart, goud, RVS en koper. Ben jij opzoek naar een luxe zeepdispenser? Bestel hem dan gemakkelijk en snel bij Kokendwatergigant.

Koperen accessoires

Selsiuz heeft verschillende accessoires beschikbare in hippe kleuren die bij jouw keukenstijl passen. Ben jij dus helemaal weg van koperen accessoires in jouw huis? Match jouw keuken dan ook met de rest van het interieur. Selsiuz biedt namelijk zeeppompjes, spoelbakken, bodem rekken en inzetbakjes aan in de kleur koper. Op deze manier kan je jouw koperen kokend water kraan matchen met leuke accessoires. Naast de koperen kleur kan je ook keuken accessoires bestellen in het zwart, goud of RVS.

Selsiuz keuken bij Kokenwatergigant

Er is een Selsiuz voor iedereen; dat is het motto van Selsiuz. Ze wijden hun tijd aan het creëren van kokend water kraan die al jouw behoeftes kunnen vervullen. Een kokend water kraan moet jou gemak en voordelen opleveren. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo zit er altijd een keukenkraan tussen die bij jouw interieur past. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Contact | Selsiuz Accessoires

Heb je hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar keuken kranen? Bij Kokendwatergigant bieden wij een groot assortiment aan kokend water kranen aan. Daardoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom staat onze warm water expert Marcel voor jou klaar om al jouw brandende vragen over kokend water kranen, keukenboilers of Selsiuz accessoires te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina en belchatt of mailmet Marcel.