Filteren

Vorm uitloop kraan
Reservoir
Gekoeld water
Kleur
Toon meer
Reservoir hoogte
Reservoir diameter
Vermogen
Opwarmtijd
Hoeveelheid 100°C
Hoogte kraan
 

Quooker

Quooker

Quooker kokend water kranen

De Quooker kraan maakt kokend water tappen mogelijk. Binnen een handomdraai heb jij kokend water getapt. Met de verschillende modieuze design kranen kan je jouw keuken zó stijlvol maken als jij dat zelf wilt. Het systeem van Quooker werkt erg makkelijk. Je kan de verschillende soorten kranen namelijk makkelijk combineren met een reservoir die geschikt is voor jouw keuken. Ben jij benieuwd naar de producten van Quooker? Neem dan een kijkje op deze pagina of lees verder.

Accessoires_2.jpg

Reservoirs

Quooker-kranen.jpg

Kranen

Quooker-kleuren.jpg

Kleuren

Quooker_Accessoires_Categorie.jpg

Accessoires

Hoe werkt een Quooker?

Een Quooker bestaat uit twee onderdelen: een kraan en een reservoir. De kraan wordt gemonteerd boven het aanrecht, hier komt het water uit. Het reservoir is als het ware de boiler waar het water uit komt. Deze wordt onder in het keukenkastje geplaatst en hier wordt het water in opgewarmd en warm gehouden.

Een aantal voordelen van een Quooker kraan:

  • Direct genieten van kokend water
  • Luxe en tijdloze kranen die passen in iedere keuken
  • Naast koud, warm en kokend water kan je ook voor gezuiverd, sprankelend en gekoeld water kiezen
  • Veiligheidsmechanisme zodat jouw keuken veilig is voor kleine kinderen
  • Verschillende reservoirs zodat er altijd iets tussen zit voor in jouw keuken

Waarom een Quooker kopen?

Wellicht ken je de volgende situatie wel: je wilt even snel warm water hebben, maar dat kan niet. Je zet de kraan voor minimaal 30 seconden open en wacht op warm water. Hierdoor verspil je een hoop bruikbaar water. Zonde, natuurlijk! Met een kokend water kraan is dit scenario verleden tijd. Je tapt namelijk direct koud, warm en kokend water. Met deze nieuwe Quooker kraan heb jij dus in een handomdraai een heerlijke kop warme thee. Daarnaast is het even gemakkelijk om even snel fruit of groenten af te spoelen voordat je het gaat eten. Ook bespaar je veel water doordat je gelijk de hoeveelheid water tapt die je nodig hebt.

Quooker reservoir

Bij iedere kokend water kraan hoort een kleine boiler zodat het water maar een korte weg hoeft af te leggen. Bij Kokendwatergigant bieden wij vier verschillende reservoirs aan die bij jouw kokend water kraan passen. De reservoirs zijn klein en compact van maat en passen perfect in jouw keukenkastje. Door de isolatie van het boilervat blijft jouw water op de juiste temperatuur. Dit zorgt voor minimale warmteverliezen waardoor jouw energiekosten laag blijven.

Bij Kokendwatergigant bieden wij vier verschillende reservoirs aan voor kokend water:

Kokend water kraan loskopen

Heb jij al een kleine boiler en is jouw kraan aan vervanging toe? Dan kan je ook jouw kokend water kraan van Quooker loskopen. Je kan jouw Quooker Combi Plus boiler makkelijk combineren met verschillende modieuze kranen. Bij Kokendwatergigant verkopen wij twee verschillende soorten kranen, namelijk de Quooker Flex en de Quooker Fusion. Quooker Flex heeft een klassiek design die in iedere keuken thuis past. De Quooker Fusion heeft geeft een moderne look aan de keuken. Deze kranen zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren: Chroom, RVS en Zwart. Zo zit er altijd een kraan tussen die bij jouw keukenstijl past.

Over het merk Quooker

Bij Kokendwatergigant verkopen wij kokend water kranen van het merk Quooker. Wist je dat de Quooker de allereerste kokend water kraan op de wereld was? Daarom is dit merk ook zó bekend. Ook Quooker werkt mee aan duurzaamheid. Door een Quooker in huis te halen kan je wel vijftien tot twintig jaar lang genieten van snel kokend water. Quooker is hard op weg om de wereld te veroveren , daarom konden wij deze kokend water vriend niet missen in ons assortiment. Wil jij meer weten over dit innoverende merk? Lees meer over Quooker.

Quooker aansluiten bij Kokendwatergigant

Bij onze kokend water kranen  zit een complete installatie set inbegrepen. Jij kan jouw keukenkraan dus zelf monteren. Lijkt het jou toch lastig om dit zelf te doen of heb je simpelweg geen tijd? Dat is geen probleem bij Kokendwatergigant! Onze installatieservice is de oplossing voor jou. Dit is handig bij te bestellen bij jouw keukenkraan, waarna onze monteurs binnen 48 uur contact met jou opnemen. Laat jij dus liever het werk aan een professional over? Ontdek de montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Quooker

Ons assortiment van kokendwaterkranen kent verschillende type en uitvoeringen. Wij begrijpen dat het daarom lastig kan zijn een keuze te maken. Twijfel jij over een product of heb jij vragen? Onze warmwater expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.