Filteren

Type water
Boiler
Vorm uitloop kraan
Kleur
Uitvoeringsvorm
Hoogte kraan
 

Franke Franke uitvoeringen Franke Perfect6

Franke Perfect6

Franke Perfect6 Sparq

Met de Franke Perfect6 Sparq ben je van alle markten thuis. Je kan jouw visite niet alleen een kopje thee aanbieden, maar ook een glas gekoeld of zelfs bruisend water. Al die verschillende soorten water uit maar één keuken kraan. Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een kokend water kraan in de keuken staan, en dat is niet alleen omdat het zo mooi staat. De Perfect6 serie van Franke zet hier een stapje extra in. Dit is een kokend water kraan die meer kan dan alleen kokend water tappen. Zo heb jij alle soorten water, direct in huis. Lees meer.

Een aantal voordelen van de Franke Perfect6 Sparq op een rijtje:

  • Kokend water kranen in veel verschillende kleuren en maten
  • Naast koud, warm en kokend water kan je ook voor gezuiverd, sprankelend en gekoeld water kiezen.
  • Veilige kranen door mechanische druk en draai bediening en temperatuur beveiliging
  • Werkt water besparend doordat je direct de juiste hoeveelheid water tapt

Bij Franke staat veiligheid voorop. De keuken kranen zijn voorzien van een kindveilige knop met elektronische bediening. Door de ingebouwde beveiliging van deze kranen is het voor kinderen haast onmogelijk om kokend water te tappen. Zo kun je ongelukken voorkomen.

Franke kokend water kraan

Franke biedt kokend water kranen aan in verschillende vormen en maten. Zo vind je in onze webshop kranen in bijvoorbeeld goud, koper of zwart. Daarnaast hebben de kranen van Franke verschillende vormen. Je kan jouw Franke Perfect 6 bijvoorbeeld kopen in een ronde vorm, maar een rechthoekige vorm kraan.

Om het makkelijk voor jou te maken zetten wij alle kokend water kranen op een rijtje:

  • Mondial is een haakse L-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold en RVS.
  • Pollux is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold en RVS.
  • Helix is een ronde kraan die beschikbaar is in Industrial Anthracite, Industrial Black, Industrial Copper, Industrial Gold en RVS.

Kraan voor kokend en bruisend water

Wat maakt de Franke Perfect6 Sparq zo speciaal? Je ziet het misschien al aan de naam, maar met deze keuken kraan kan je naast kokend water ook gekoeld en bruisend water tappen. Dit komt door de extra “boiler” die je bij deze kraan krijgt, de Sparq. Deze plaats je eenvoudig naast de kokend water boiler in jouw keukenkastje. Natuurlijk heb je daarnaast ook een normale boiler nodig die jouw kokend water opslaat. Lees verder om meer te weten te komen over de kokend water kraan boilers van Franke.

Hoe werkt een kokend water kraan?

Om kokend, gekoeld en bruisend water te kunnen tappen heb je een boiler nodig. Bij de Perfect 6 kraan wordt de Sparq direct meegeleverd. Zo kan jij direct genieten van gekoeld en gekoeld bruisend water. Naast de Sparq heb je natuurlijk ook een kokend water boiler nodig. Voor deze multifunctionele keuken kraan moet je beschikken over een Combi boiler. Deze bieden wij aan in verschillende grootte en maten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw huishouden past.  

Weet jij niet zo goed welke boiler nodig hebt voor de Franke Perfect6 Sparq kokend water kraan? Wij hebben speciaal voor jou alle Franke boilers op een rijtje gezet:

  • Combi S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 4 liter kokend water en 18 liter warm water.
  • Combi X boiler kan je aansluiten op de koud en warm water aansluiting dankzij de Bypass. Levert tot 4,7 liter kokend water en onbeperkt warm water.
  • Combi XL boiler Sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 7,5 liter kokend water en 32 liter warm water.

Franke bij Kokenwatergigant

Bij Kokendwatergigant verkopen wij kranen van het merk Franke. Wie is Franke nu  precies? Wat ooit begonnen is als een metaalbedrijf is nu uitgegroeid tot werelds grootste producent van keukensystemen. Franke heeft in het assortiment keukenkranen  met een mooi design en een moderne en nostalgische uitstraling. Voor iedereen zit er wel een kokend water kraan tussen. Naast het ruime assortiment aan kokend water kranen bieden zij ook nog andere producten aan. Zo verkopen zij ook producten rondom watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Keuken kraan inclusief montage

De montage van een nieuwe kraan en boiler kan een flinke karwei zijn in jouw keuken. Niet iedereen heeft alle tijd of het gereedschap in huis om dit zelf te monteren. Wanneer dit zo is, kan jij gebruik maken van onze montage- en installatieservice. Onze monteur monteert jouw kraan dan zonder dat jij er omkijken naar hebt. Het werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Perfect6 Sparq

Iedere keuken is anders en daarom begrijpen wij dat het kiezen van een kokend water kraan een moeilijke opgave kan zijn. Heb jij vragen over de Franke Perfect6 Sparq of kan je wel wat advies gebruiken? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.