Filteren

Type water
Boiler
Kleur
Vermogen
Opwarmtijd
Stilstandverlies
Uitvoeringsvorm
 

Franke Franke kranen Franke Irena

Franke Irena

Franke Irena kokend water kraan

Ben jij fan van een moderne keukenstijl? Dan is de Franke Irena kokend water kraan iets voor jou! Deze keuken kraan is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De hoekige vorm in combinatie met de kleuren waarin je de kraan kan bestellen geven een moderne uitstraling. Je kan de keukenkraan makkelijk combineren met een Franke reservoir naar keuze. Wil jij meer weten over de Franke Irena kokend water kraan? Lees meer

Wat zijn de voordelen van een Franke Irena kraan?

Franke hecht veel waarde aan het ontwerpen van tijdloze en hoogwaardige keukenkranen die in jouw keuken uitblinken. Eén van deze keuken kranen is de Franke Irena kokend water kraan. Hoe weet je welke kraan de juiste voor jouw keuken is? Wij hebben een aantal voordelen van Franke kokend water kranen op een rijtje gezet:

  • Keukenkraan beschikbaar in Chroom en Mat Zwart.
  • Kokend water kraan van hoogwaardige kwaliteit
  • Te combineren met kokend water reservoir naar keuze
  • Veiligheid verzekerd met de 2 stap veiligheidshendel
  • Beschikbaar in verschillende Franke uitvoeringen, zodat jij méér kan dan alleen kokend water tappen

Wil je meer weten over Franke kokend water kranen en de verschillende designs die wij aanbieden? Ontdek meer over de Franke kranen.

Franke keuken accessoires bij Kokendwatergigant

Als je de naam Franke eerder hebt gehoord, dan is dat niet gek. Zij zijn namelijk in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Bij het maken van keukensystemen vinden zij het belangrijk dat duurzaamheid voorop staat. Naast kokendwaterkranen biedt deze keuken gigant ook watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen aan. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Kokend water boiler Franke

Tegenwoordig kan je met keuken kranen steeds meer. Zo heb je nu de optie om naast kokend water ook gekoeld of zelfs bruisend water te tappen. Hierbij is jouw keuze in keuken kraan uitvoering en kokend water boiler erg belangrijk. Voor de multifunctionele keuken kranen van Franke moet je namelijk beschikken over een Combi boiler. Op Kokendwatergigant bieden wij verschillende soorten boilers aan voor bij de Franke uitvoeringen. Deze kan je samen met jouw kokend water kraan naar keuze kopen.  Deze bieden wij aan in verschillende grootte en maten zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw huishouden past.

Heb jij hulp nodig bij het selecteren van het reservoir die jij kan combineren met de Franke Irena kokend water kraan? Wij hebben speciaal voor jou alle Franke boilers op een rijtje gezet:

  • Solo S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert geen warm tapwater, dat komt uit de bestaande waterleiding. Geeft tot 4 liter kokend water.
  • Combi S boiler sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 4 liter kokend water en 18 liter warm water.
  • Combi X boiler kan je aansluiten op de koud en warm water aansluiting dankzij de Bypass. Levert tot 4,7 liter kokend water en onbeperkt warm water.
  • Combi XL boiler Sluit je aan op een koud water aansluiting. Levert tot 7,5 liter kokend water en 32 liter warm water.

Keuken kraan inclusief montage

Ben je van plan de Franke Irena kokend water kraan te bestellen? Dan moet je natuurlijk ook bereid zijn om deze te monteren in jouw keuken. Het installeren van een kokend water kraan met reservoir kan nog een hele klus zijn. Kan je extra hulp gebruiken? Vink dan bij het plaatsen van de bestelling aan dat je gebruik wil maken van de montage- en installatieservice van Kokendwatergigant.

Met de montage- en installatieservice van Kokendwatergigant wordt jouw keuken kraan door één van onze monteurs geïnstalleerd. Zo heb jij er geen omkijken meer naar! Wil jij meer weten over onze service? Bekijk dan de montage- en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Irena kokend water kraan

Heb je vragen over de Franke Irena kokend water kraan of andere producten van Kokendwatergigant? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.