Filteren

Type water
Boiler
Vorm uitloop kraan
Kleur
 

Franke Franke kranen Franke Helix

Franke Helix

Franke Helix Kokend Water Kraan

Met de Franke Helix kokend water kraan is jouw keuken kraan niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De keuken kraan is natuurlijk de eyecatcher van jouw keuken, daarom moet deze qua stijl ook aan een aantal eisen voldoen. Franke hecht veel waarde aan het ontwerpen van tijdloze en hoogwaardige keukenkranen die in jouw keuken uitblinken. De Franke Helix kraan is een keukenkraan met een ronde vorm die beschikbaar is in vijf verschillende kleuren. Wil jij meer weten over de Helix kraan en Franke kokend water? Lees verder

1-15 getoond van 21
12
1-15 getoond van 21
12

Wat zijn de voordelen van een Franke Helix kraan?

De Franke Helix kokend water kraan is een minimalistische keukenkraan die je makkelijk kan combineren met een Franke reservoir naar keuze. Het kiezen van de juiste kokend water kraan voor in jouw keuken kan moeilijk zijn. Daarom zetten wij de voordelen van de Franke Helix kokend water kraan voor jou op een rijtje:

 • Keukenkraan beschikbaar in vijf verschillende kleuren
 • Kokend water kraan van hoogwaardige kwaliteit
 • Te combineren met kokend water reservoir naar keuze
 • Veiligheid verzekerd met de 2 stap veiligheidshendel

Wil je meer weten over Franke kokend water kranen en de verschillende designs die wij aanbieden? Ontdek meer over de Franke kranen.

Franke keuken accessoires bij Kokendwatergigant

Al meer dan 100 jaar ontwikkeld Franke innovatieve producten die de behoefte van hun klanten vervullen. Ze zijn begonnen als een metaalbedrijf en zijn nu uitgegroeid tot ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Duurzaamheid staat voorop bij de producten van Franke. Naast kokend water kranen biedt deze kokend water gigant ook watervoorzieningen, koffiesystemen en voedselvoorzieningen aan. Wil jij meer weten over de producten van Franke? Ontdek meer.

Keukenkraan design

Bij Kokendwatergigant hebben wij een passie voor kokend water kranen. Daarom vinden wij het erg belangrijk om keukenkranen aan te bieden van een hoogwaardig design. Franke biedt verschillende soorten kraan stijlen aan zodat er altijd een design tussen zit dat in jouw keuken past. Op deze pagina vind je de Franke Helix kokend water kraan. Dit is een ronde kraan die beschikbaar is in RVS, Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold en Industrial Black. Naast deze kraan bieden wij ook nog vier andere soorten stijlen aan.

Om het makkelijk voor jou te maken zetten wij alle kokend water kranen op een rijtje:

 • Mondial is een haakse L-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold, Industrial Black en RVS.
 • Irena is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Chroom en Mat Zwart.
 • Pollux is een haakse U-vorm kraan die beschikbaar is in Industrial Antracite, Industrial Copper, Industrial Gold, Chroom, Industrial Black en RVS.
 • Minerva is een ronde kraan die beschikbaar is in Chroom, Mat Zwart en RVS.

Franke uitvoeringen

Jouw keuken wil je natuurlijk wel zó indelen dat het past bij jouw wensen. Daarbij gaat het niet alleen om het design van de Franke Helix kokend water kraan, maar natuurlijk ook om functionaliteit. Ben jij iemand die naast kokend water, ook veel gebruik maakt van gekoeld of gefilterd water? Dan is het aan te raden om daar op te letten bij het uitkiezen van een keuken kraan. Bij Kokendwatergigant bieden wij verschillende uitvoeringen aan van de kokend water kranen van Franke.

Wat houden de verschillende Franke uitvoeringen in?

 • De Premium3 is een multi-waterkraan geschikt voor koud, warm en kokend water. Deze kraan beschikt over een mechanische druk en draai bediening.
 • De Perfect3 Touch kraan is een multi-waterkraan met elektronische bediening. Deze kraan is geschikt voor koud, warm en kokend water.
 • Met de Perfect4 kraan kan je naast warm, koud én kokend water ook gefilterd water tappen. Deze multi-waterkraan is voorzien van een elektronische bediening.
 • De Perfect4 Chilled kraan krijg je geleverd met een extra “boiler”, namelijk de Chiller. Hierdoor kan je naast warm, koud én kokend water óók gekoeld water tappen.
 • De Perfect6 Sparq is een 6-in-1 kraan met elektronische bediening. Deze kraan geeft jou de mogelijkheid om koud, warm, gekoeld, kokend, gefilterd en bruisend water te tappen. Ook bij deze kraan wordt de Chiller meegeleverd.

Kokend water kraan inclusief montage

Een kokend water kraan kopen klinkt natuurlijk heel leuk, maar deze moet ook nog in jouw keuken worden geïnstalleerd. Wij begrijpen het heel goed dat niet iedereen zin of tijd heeft om de kokend water kraan te installeren. Daarom bieden wij bij Kokendwatergigant onze montage en installatie service aan. Met deze service staat jouw Franke Helix kokend water kraan binnen no-time klaar in jouw keuken.

Hoe werkt deze extra service? Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over de montage en installatie service? Bekijk dan onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Franke Helix kokend water kraan

Heb je vragen over de Franke Helix kokend water kraan of andere producten uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze kokend water expert Marcel. Hij staat voor jou klaar om al jouw brandende vragen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservicepagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.