Selsiuz kokend water kraan

De Selsiuz kokend water kraan past bij je! Het is een jong en innovatief bedrijf met een Nederlandse visie. De kokend water kraan is goed te combineren in elke keuken en huishouden, dankzij een eenvoudig systeem, prachtige designs en de mooie kleuren.

Kokend water kranen zijn niet meer weg te slaan uit de moderne keukens! Zo heeft Selsiuz voor jouw, een veilige, duurzame en betaalbare kranen, met of zonder bruisend water functie. Met behulp van deze kranen wordt je leven makkelijker gemaakt. Ben je benieuwd naar de voordelen en welke kranen dit zijn? Lees dan verder.

 

De voordelen van Selsiuz kokend water kranen

Voor dat we verder gaan over de verschillende Selsiuz kokend water kranen, bespreken we eerst de voordelen:

 • De kokend water kranen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren met meerdere functies. Denk hierbij aan de 3-in-1, de 4-in-1 en de 5-in-1 keukenkranen.
 • Naast koud, warm en kokend water heb je ook de mogelijkheid om bruisend water en gekoeld toe te voegen aan de kraan.
 • Het dagelijks gemak, dankzij een druk- en handomdraai is het mogelijk om gemakkelijk koud, warm, kokend of zelfs bruisend water te krijgen.
 • Naast gemak ben je duurzaam bezig, bespaar je namelijk water, geld en energie met de kokend water kraan. Dit is beter voor jouw portemonnee en het milieu.
 • Selsiuz denkt met jouw mee en heeft bijpassende accessoires. Zo is het mogelijk om de kokend water kraan aan te vullen met een spoelbak, zeeppomp, bodemrek en inzetbak.
 • Bij een Selsiuz kokend water systeem ontvangt u standaard 2 jaar garantie. Bij registratie van jouw product loopt de garantie op tot 3 jaar.

De Selsiuz kranen

Selsiuz haaks | Selsiuz rond | Selsiuz XL | Selsiuz Gessi | Selsiuz Osiris | Selsiuz Cool | Selsiuz Unlimited

Het assortiment bestaat uit meerdere kranen, dus welke Selsiuz kraan past het beste bij jou? Hieronder hebben we de verschillende kranen op een rijtje gezet.

Selsiuz haaks

De Selsiuz haakse kraan is een oogverblindend en stijlvolle 3-in-1 kraan. Het is een makkelijke mechanische of elektronische kraan die te bedienen is door middel van een druktoets- of draai kop en paneel wordt ingebouwd in het keukenblad. Deze kraan is beschikbaar in de volgende kleuren; Rvs, Gun Metal, Copper, Gold, Zwart en Chroom.

selsiuz-kokend-water-kraan-haaks-chroom

Selsiuz rond

De Selsiuz ronde kraan is een traditionele 3-in-1 kraan, dat dezelfde werking en kleuren heeft als de Selsiuz haaks. Leuk om te weten; Selsiuz is een Dutch Design.

selsiuz-kokend-water-kraan-rond-chroom

Selsiuz XL

De Selsiuz XL kraan is een 3-in-1 kraan die zich onderscheid door een merkwaardige design en functie. De kraan beschikt over een lage uitloog voor alleen kokend water en een hoge U-vormige uitloop met een flexibele spoeldouche voor warm en koud water. Een simpel systeem met een drukknop waarmee je snel kunt schakelen tussen een normale- en een douchestraal.

selsiuz-kokend-water-kraan-XL-rond

Selsiuz Gessi

De Selsiuz Gessi kraan is een exclusieve 3-in-1 en 5-in-1 kokendwaterkraan met een Italiaans ontwerp. De Gessi laat met het design zien hoe innovatief de kraan is, zo is de Rvs body van de kraan voorzien van een subtiel grafisch patroon en is het te bedienen met een stijlvolle elektrische drukknop op het keukenblad.

selsiuz-kokend-water-kraan-gessi-goud

Selsiuz Osiris

De Cone Counter kraan is door de topontwerper Osiris Hertman tot leven gebracht. De Cone Counter water kraan is een conisch vormgegeven ontwerp, met veel speelsheid en verstilling. Door deze originele details onderscheidt de Cone Counter kranen zich van alle andere. Beschikbaar in koud, warm en kokend (3-in-1) en gekoeld bruisend water (5-in-1), in verschillende kleuren.

selsiuz-kokend-water-kraan-osiris-gunmetal

Selsiuz Cool

De Selsiuz Cool is een 4-in-1 kraan met een unieke design en functie. Deze kraan levert koel en bruisend water. Dus altijd een koud drankje in een handomdraai, lekker simpel. Het is ook nog is voordelig, want er wordt geen gebruik gemaakt van kokend water. Er is dus geen boiler nodig.

selsiuz-kokend-water-kraan-cooler-osiris-gunmetal

Selsiuz Unlimited

De Selsiuz Unlimited is een alleskunner! Deze 5-in-1 kraan beschikt over 5 verschillende functies: koud water, warm water, (kokend) heet water, gekoeld water en bruisend water.

selsiuz-kokend-water-kraan-osiris-copper-unlimited

Kleur en vorm

Chroom Bekijk hieronder een selectie van de Chroom kranen. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan alle Chroom kokend water kranen van Selsiuz..
RVS Bekijk hieronder een selectie van de RVS kranen. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan alle RVS kokend water kranen van Selsiuz.
Mat zwart Bekijk hieronder een selectie van de Mat Zwarte kranen. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan alle Mat Zwart kokend water kranen van Selsiuz.
Gun metalBekijk hieronder een selectie van de Gun Metal kranen. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan alle Gun Metal kokend water kranen van Selsiuz.
Copper
Bekijk hieronder een selectie van de koperen kranen. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan alle Copper kokend water kranen van Selsiuz.
Gold Bekijk hieronder een selectie van de Gouden kranen. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan alle Gold kokend water kranen van Selsiuz.

Selsiuz boilers

De Selsiuz boiler is de stuwende kracht van de kraan, met een inhoud beschikking van 5-liter. De boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 °C en kan ook direct warm water van ongeveer 55 °C leveren. Als de boiler leeg is, is de boiler in ongeveer 18 minuten weer gevuld en het water weer opgewarmd. Zie hieronder alle mogelijkheden.

Selsiuz single boiler

 • Inhoud kokend water - 5 liter
 • Opwarmtijd van 10 °C tot 100 °C: gem. 18 min
 • Temperatuur gemengd water: ca. 55 °C
 • Kokend water komt uit de boiler en warm water via de cv-ketel
 • 3-in-1 kraan

Selsiuz combi extra boiler

 • Inhoud kokend water - 10 liter
 • Opwarmtijd van 10 °C tot 100 °C: gem. 18 min
 • Temperatuur gemengd water: ca. 55 °C
 • Voor wie? Geschikt voor coldfill en hotfill.
 • 3-in-1 kraan

Selsiuz titanium single boiler

 • Inhoud kokend water - 5 liter
 • Opwarmtijd van 10 °C tot 100 °C: gem. 18 min
 • Temperatuur gemengd water: ca. 55 °C
 • Zeer sterk, licht, corrosiebestendig materiaal
 • Bestand tegen extreme temperatuurschommelingenr
 • Kalk hecht niet goed aan titanium
 • Kokend water komt uit de boiler en warm water via de cv-ketelr

Selsiuz titanium combi extra boiler

 • Inhoud kokend water - 5 liter
 • Opwarmtijd van 10 °C tot 100 °C: gem. 18 min
 • Temperatuur gemengd water: ca. 55 °C
 • Sterk en lang levensduur door het materiaal
 • Altijd koud en warm water, dat snel uit de kraan stroomt
 • Voor wie? Geschikt voor coldfill en hotfill

Selsiuz Cool

Bruisend & gekoeld 

Een fijne combinatie tussen een boiler en een cooler, dus echt een alleskunner! De Selsiuz Cooler biedt gekoeld en gekoeld bruisend water aan. De Cooler wordt geleverd met een koolzuurgas patroon. De Cooler heeft een spanning van 230 volt, 50 hertz, een vermogen van 100 Watt, een waterdruk van 1,5 - 5 bar, een temperatuur koelwater 4- 12°C, stand-by verbruik van 1 Watt en een capaciteit gekoeld en bruisend water 2 liter per minuut / 18,5 liter per uur.

 1. De Cooler wordt geïnstalleerd met een bedieningsknop.
 2. De rode knop  is voor heet water.
 3. De groene knop is voor bruisend water.
 4. De blauw knop is voor gekoeld water.
selsiuz-cool-bruisend-gekoeld-water-2
selsiuz-cool-bruisend-gekoeld-water
selsiuz-cool-bruisend-gekoeld-water-3

Selsiuz kokend water kraan accessoires

Wat is nu een Franke kokend water kraan zonder bijpassende spoelbak, zeeppomp, bodemrek of inzetbakje?

Daarom hebben wij ons assortiment voorzien van bijpassende accessoires.

Selsiuz spoelbak

Dankzij de Franke Switch 3 kan jij meerdere zware elektrische apparaten op één en dezelfde stroomgroep zetten. Wanneer je naast een Franke kokend water kraan ook een vaatwasser op een elektriciteitsgroep hebt zitten, kan dit overbelastend zijn. De Switch 3 schakelt automatisch tussen de aangesloten elektrische apparaten om overbelasting te voorkomen.

Selsiuz zeeppomp

Bij Franke zijn ze gek op bijpassende accessoires. Daarom heb jij de mogelijkheid om een bijpassende Franke zeeppomp aan te schaffen. Handenwassen was nog nooit zo een stijlvolle ervaring!

Selsiuz bodemrek

Om jouw nieuwe kokend water kraan compleet te maken hebben wij een rijkgevuld assortiment. Ontdek hier spoelbakken, zeeppompjes, bodemrekjes en inzetbakjes. Deze accessoires zijn beschikbaar in de kleuren RVS, chroom, zwart, goud, koper en antraciet.

Selsiuz inzetbak

Om jouw nieuwe kokend water kraan compleet te maken hebben wij een rijkgevuld assortiment. Ontdek hier spoelbakken, zeeppompjes, bodemrekjes en inzetbakjes. Deze accessoires zijn beschikbaar in de kleuren RVS, chroom, zwart, goud, koper en antraciet.

Advies over Selsiuz kokend water kraan

Kokend water kranen zijn zeer efficiënt en visueel aantrekkelijk voor in de keuken. Het vervangt meerdere taken op van verschillende keukenapparaten. Het is heel gemakkelijk om in een handomdraai een kop thee te zetten of breng je rijst aan de kook. Verder heb je ook de mogelijkheid om baby flesjes te steriliseren. ‘’Welke Selsiuz kokend water kraan past het beste bij mij? Dit is waar onze kokend water-expert Marcel in actie komt. Hij weet jou alles te vertellen over de kranen en kokend water boilers. Hij zit klaar om met jou te mailen, bellen of start een chat.

advies over Selsiuz kokend water kranen

Alles over Selsiuz kranen

Hier vind je alle informatie over Franke. Wij hebben hier alles op een rijtje gezet. Van installatie vragen tot lekkere cocktailrecepten, wij hebben het voor jou uitgezocht.

Alle Selsiuz kokend water kranen onder elkaar

Wij hebben een groot aanbod aan Selsiuz kranen voor je. Daarom hebben we ze voor jou op een rijtje gezet.

Selsiuz kokend water kraan review

Wil je een beetje een idee krijgen over de ervaringen van onze Selsiuz kranen? Lees in onze blog de reviews van onze klanten.

Selsiuz kokend water kraan prijs

Voor iedere portemonnee hebben wij een mooie Selsiuz kraan. In onze blog introduceren wij onze prijzen voor je.

Selsiuz veelgestelde vragen

Hulp nodig? In onze blog beantwoorden wij de veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Aarzel niet en neem contact op.

Selsiuz cocktail recept

Gelukkig is daar de mocktail: een alcohol vrije cocktail. En raad eens? Een kokend water kraan komt daarbij behoorlijk van pas!

De kranen van Selsiuz

Kokend water kraan showroom

Bezoek onze kokend water kranen showroom in Dordrecht!

De aanschaf van een kokend water kraan is geen alledaagse boodschap. Je wilt er eerst goed over na denken, onderzoek doen en uiteindelijk bekijken en zelfs voelen. Er zijn immer talloze vormen, maten en kleuren. Daarom hebben wij in Dordrecht een kokend water showroom opgezet met werkende systemen. Zo kan jij écht ervaren hoe een kokend water kraan werkt. Dit is een stuk makkelijker dan via een scherm.

Kom zelf een theetje of Cup-a-Soup tappen en ervaar de voordelen van een kokend water kraan.

 

Maak een afspraak

De NAW-gegevens van Kokendwatergigant vind je hier

Contact met Kokendwatergigant

De experts van Kokendwatergigant hebben ruim 20 jaar ervaring in warmwater-oplossingen. Zij helpen jou dan ook graag verder bij vragen of advies. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur via 088-166 17 10. Stuur je liever een e-mail? Dat kan via info@kokendwatergigant.nl.

 

Bel met Marcel  Chat met Marcel  Mail met Marcel

Kokendwatergigant

Aventurijn 204

3316 LB Dordrecht

088 - 166 17 10

info@kokendwatergigant.nl