Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Type boiler
Hoogte kraan
 

Selsiuz Reservoirs Cooler

Cooler

Selsiuz Cooler

Met de Selsiuz Cooler kan je naar kokend, warm en koud water, ook bruisend en gekoeld water tappen. Deze Cooler zet een stapje verder in de kokend water kranen markt. In combinatie met de Selsiuz SIngle boiler kan je jouw kraan omtoveren tot een 4-in-1 kokend water kraan. Combineer je het met een Combi of Combi extra boiler? Dan kan je jouw keuken kraan zelfs een 5-in-1 kokend water kraan noemen. Ben jij benieuwd naar de kokend water kranen van Selsiuz en de Selsiuz Cooler? Lees dan verder voor meer informatie.

Speciaal voor jou hebben wij alle voordelen van de Selsiuz Cooler op een rijtje gezet:

  • Direct kokend, warm, koud, gekoeld en bruisend water uit jouw keuken kraan
  • Werkt energie- en waterbesparend
  • Kindvriendelijk door veilige druk-en-draai beweging bediening
  • Te combineren met Selsiuz kokend water kraan naar keuze
  • Makkelijk zelf te installeren met behulp van de installatieset 

Met de Cooler en kokend water boilers van Selsiuz tap jij altijd de juiste hoeveelheid water uit jouw keuken kraan. Zo bespaar jij elke dag opnieuw water. Door het boilervat dat lang warmte vasthoudt, ga je stilstandsverliezen tegen en tap je iedere keer de juiste hoeveelheid water die je nodig hebt.

Selsiuz 5-in-1 kokend water kraan

Met de Selsiuz Cooler kan je naast kokend water ook gekoeld en bruisend water tappen uit jouw keuken kraan. Dit is een mooie aanvulling op jouw kokend water boiler. Je zet de Cooler en boiler naar keuze naast elkaar in jouw keukenkastje en sluit ze beide aan op jouw kokend water kraan. De Selsiuz Cooler wordt inclusief koolzuurpatroon geleverd.

De Selsiuz Cooler combineer je dus met een Selsiuz reservoir naar keuze. Elk reservoir beschikt over een boilervat van 5 liter. Is de boiler leeg? Geen stress, na 18 minuten kan jij weer kokend of warm water tappen. Met welke boilers kan je de Selsiuz Cooler precies mee combineren? Om alles nog iets duidelijker voor jou te maken hebben wij de Selsiuz Reservoirs op een rijtje gezet:

Daarnaast biedt Selsiuz ook boilers aan die gemaakt zijn van Titanium, namelijk de Selsiuz Single Titanium boiler en de Selsiuz Combi Extra Titanium boiler. Dit materiaal is zeer sterk, licht en corrosiebestendig. Daarnaast is dit materiaal top voor het verwarmen van kokend water omdat dit goed tegen temperatuurschommelingen kan.

Over Selsiuz

Er is een Selsiuz voor iedereen; dat is het motto van Selsiuz. Ze wijden hun tijd aan het creëren van kokend water kraan die al jouw behoeftes kunnen vervullen. Een kokend water kraan moet jou gemak en voordelen opleveren. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo zit er altijd een keukenkraan tussen die bij jouw interieur past. Daarnaast vervullen zij jouw keuken wensen door reservoirs aan te bieden zoals de Selsiuz Cooler. HIerdoor kan jij naast kokend water ook bruisend en gekoeld water kan tappen. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Selsiuz boiler aansluiten

Alle kokend waterkranen van Selsiuz worden met een installatiepakket geleverd. Dit kan jij dus zelf installeren in jouw keuken. Heb jij toch liever dat één van onze monteurs jouw kraan monteert? Vink dit dan aan bij het plaatsen van jouw bestelling en binnen 48 uur zal onze monteur contact met je opnemen. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze montage en installatie pagina voor meer informatie.

Contact | Selsiuz Cooler

Heb jij hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar de juiste Selsiuz kraan en reservoir combinatie? Kokendwatergigant biedt een groot assortiment aan producten aan en wij begrijpen dat het daarom lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Onze kokend water expert Marcel staat te popelen om jou advies op maat aan te bieden. Heb jij dus hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar de kokend water kraan die bij jou past? Of heb je simpelweg een aantal vragen over de Selsiuz Cooler? Ontdek onze klantenservice pagina en belchat of mail met Marcel