Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
Hoogte kraan
 

Selsiuz Reservoirs Combi extra boiler

Combi extra boiler

Selsiuz Combi Extra Boiler

Tap direct kokend en warm water uit jouw keuken kraan met de Selsiuz Combi Extra boiler. Deze boiler is ideaal als je beschikt over een slechte warm waterverbinding en daarom die extra boost warm water wel kan gebruiken. Deze boiler levert jou namelijk naast kokend water ook onbeperkt warm water. De Selsiuz Combi Extra boiler is makkelijk te combineren met een kokend water kraan van Selsiuz naar keuze. Als je deze hebt uitgekozen en besteld worden deze samen, in één pakket, bij jou thuis afgeleverd. Lees verder. 

Speciaal voor jou hebben wij alle voordelen van de Selsiuz Combi Extra boiler op een rijtje gezet:

  • Direct kokend en warm water uit jouw keuken kraan
  • Werkt energie- en waterbesparend
  • Te combineren met Selsiuz kokend water kraan naar keuze
  • Makkelijk zelf te installeren met behulp van de installatieset

Met de Selsiuz reservoirs bespaar je elke dag opnieuw water. Door het boilervat dat lang warmte vasthoudt, ga je stilstandsverliezen tegen en tap je iedere keer de juiste hoeveelheid water die je nodig hebt.

Welke Selsiuz boiler kiezen?

Bij een kokend water kraan wordt natuurlijk ook een kokend water boiler geleverd. Deze boiler zorgt er namelijk voor dat jij direct kokend water kan tappen. Selsiuz heeft verschillende kokend water boilers waaruit jij kan kiezen. Welke jij kiest ligt aan een aantal factoren.

Hoeveel kokend water verbruik je? Hoe goed is de warmwater verbinding in jouw keuken? Wil je naast kokend water ook bruisend of gekoeld water tappen? Dit zijn allemaal vragen waar je bij stil moet staan bij het uitzoeken van een boiler. Om alles nog iets duidelijker voor jou te maken hebben wij de Selsiuz Reservoirs op een rijtje gezet:

Over Selsiuz

Er is een Selsiuz voor iedereen; dat is het motto van Selsiuz. Ze wijden hun tijd aan het creëren van kokend water kraan die al jouw behoeftes kunnen vervullen. Een kokend water kraan moet jou gemak en voordelen opleveren. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo zit er altijd een keukenkraan tussen die bij jouw interieur past. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Boiler aansluiten door Kokendwatergigant

Als jij kiest voor de Selsiuz Combi Extra boiler dan is een boiler installatieset inbegrepen. Zo kan jij deze makkelijk zelf vanuit huis installeren. Zie je het niet zitten om dit zelf te doen? Onze monteurs staan voor jou klaar om jouw kraan en kokend water boiler te installeren. Wil jij gebruik maken van deze montage- en installatie service van Kokendwatergigant? Vink dit dan aan bij het plaatsen van jouw bestelling en binnen 48 uur zal onze monteur contact met je opnemen. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze montage en installatie pagina voor meer informatie.

Contact | Selsiuz Combi Extra Boiler

Heb jij interesse in een kokend water kraan met boiler en kom je er niet uit? Onze kokend water expert Marcel staat te popelen om jou advies op maat aan te bieden. Heb jij dus hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar de kokend water kraan die bij jou past? Of heb je simpelweg een aantal vragen over de Selsiuz Combi Extra boiler? Ontdek onze klantenservice pagina en belchat of mail met Marcel.