Filteren

Type water
Vorm uitloop kraan
Kleur
Type boiler
Materiaal boilervat
Hoogte kraan
 

Selsiuz Reservoirs

Reservoirs

Selsiuz reservoirs

Als je een kokend water kraan uitzoekt moet je natuurlijk ook een kijkje nemen bij de Selsiuz Reservoirs. Er zijn verschillende kokend water boilers die je kan combineren met jouw Selsiuz kokend water kraan. Welke boiler bij jou past ligt aan jouw kokend water verbruik en hoe goed jouw warmwateraansluiting is. Tap jij namelijk al direct warm water uit jouw boiler, dan heb je genoeg aan een Single boiler. Deze levert namelijk enkel kokend water. Heb je slechte warm waterverbinding? Dan raden wij jou aan om te kiezen voor een Combi boiler. Lees meer. 

Selsiuz_Single.jpg

Single boiler

Selsiuz_Single_Titanium.jpg

Combi extra boiler

Selsiuz_Single_Titanium-(1).jpg

Titanium Single boiler

titanium_Overzicht.jpg

Titanium Combi extra boiler

Selsiuz_Cooler.jpg

Cooler

Cool_Overzicht.jpg

Cool

Een aantal voordelen van de Selsiuz Reservoirs op een rijtje:

  • Keuze uit verschillende vormen en materialen zodat er altijd iets tussen zit voor jou
  • Werkt energie- en waterbesparend
  • Te combineren met Selsiuz kokend water kraan naar keuze
  • Makkelijk zelf te installeren met behulp van de installatieset

Selsiuz bij Kokendwatergigant

Er is een Selsiuz voor iedereen; dat is het motto van Selsiuz. Ze wijden hun tijd aan het creëren van kokend water kraan die al jouw behoeftes kunnen vervullen. Een kokend water kraan moet jou gemak en voordelen opleveren. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo zit er altijd een keukenkraan tussen die bij jouw interieur past. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Kokend water boiler

Voor een kokend water kraan set heb je de keuze uit drie soorten boilers. De eerste boiler is de Single boiler. Deze boiler is geschikt als je geen keukenboiler hebt en niet lang hoeft te wachten op je warme water. Deze boiler levert direct kokend water. De tweede boiler is de Combi boiler. Deze boiler is geschikt als je enkel een koudwaterleiding naar je keuken hebt en je momenteel gebruik maakt van een keukenboiler. Deze boiler levert direct kokend en warm water. De derde boiler is de Combi+ of Combi Extra boiler. Deze boiler is geschikt als je een koud- en warmwaterleiding hebt en je vindt dat je lang moet wachten op het warme water. Deze boiler levert direct kokend en onbeperkt warm water.

Om alles nog iets duidelijker voor jou te maken hebben wij de Selsiuz Reservoirs op een rijtje gezet:

Elke boiler beschikt over een boilervat van 5 liter, hier doe je lang mee. Na het tappen van kokend water vult de boiler zichzelf aan. Is de boiler leeg? Dan moet de boiler 18 minuten vullen, maar dit komt zelden voor. 

3 in 1 kokend water kraan

Zonder kokend water kraan heb je natuurlijk niets aan je Selsiuz Reservoir. Daarom kan je deze makkelijk samen in één pakket bestellen. Zo heb je direct al jouw kokend water spullen in huis. Wat voor kraan jij in huis hebt hangt ook af van de boiler die jij kiest. Een 3 in 1 kokend water kraan is een kraan waarbij er kokend, warm en koud water uit de kraan stroomt. Dit kan bijvoorbeeld als je je kraan combineert met een Single, Combi of Combi Extra boiler . Als je kiest voor de Selsiuz Cooler, dan stroomt er naast kokend, warm en koud water ook bruisend en gekoeld water uit jouw keuken kraan. Dat wordt ook wel een 5 in 1 kokend water kraan genoemd.

Er zijn verschillende vormen en maten Selsiuz kokend water kranen beschikbaar bij Kokendwatergigant. Zo heb je ronde, haakse en extra grote keuken kranen. Daarnaast zijn de Selsiuz kokend water kranen beschikbaar in de kleuren Chroom, Copper, Gold, Gun Metal, Mat Zwart en RVS. Zit zit er altijd een model tussen die bij jouw keuken past. Bekijk alle Selsiuz kranen op Kokendwatergigant.

Selsiuz boiler aansluiten

Alle Selsiuz Reservoirs worden met een installatiepakket geleverd. Dit kan jij dus zelf installeren in jouw keuken. Heb jij toch liever dat één van onze monteurs jouw Selsiuz boiler aansluit? Vink dit dan aan bij het plaatsen van jouw bestelling en binnen 48 uur zal onze monteur contact met je opnemen. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onze montage en installatie pagina voor meer informatie.

Contact | Selsiuz Reservoirs

Kan jij tijdens jouw kokend water kranen zoektocht wel wat hulp gebruiken van een professional? Onze ervaren experts staan klaar om jouw brandende vragen te beantwoorden. Bij Kokendwatergigant bieden wij een groot assortiment aan kokend water kranen en reservoirs aan. Marcel geeft daarom graag advies over welke keuze jij moet maken. Heb jij dus een vraag over de Selsiuz Reservoirs? Ontdek dan onze klantenservice pagina om met Marcel te bellenchatten of mailen.