Filteren

Type water
Vorm uitloop kraan
Kleur
Hoogte kraan
 

Selsiuz Reservoirs Titanium Single boiler

Titanium Single boiler

Selsiuz Titanium Single Boiler

Met de Selsiuz Titanium Single boiler tap je direct kokend water, wanneer je maar wil. Je hoeft dankzij deze boiler dus niet meer te wachten tot je water is gekookt. Je kunt deze Single boiler combineren met een Selsiuz kokend water kraan. Zo heb je meteen het complete pakket om altijd kokend water bij de hand te hebben! Lees meer.

Voordelen van de Selsiuz Titanium Single boiler

Een nieuw product moet natuurlijk wel waarde toevoegen aan je keuken. Met Selsiuz in je keuken voeg je zeker weten waarde toe. Een aantal van de grootste voordelen van de Selsiuz Titanium Single boiler zijn:

  • Een reservoir van 5 liter;
  • Het materiaal is licht van gewicht én corrosiebestendig;
  • Kan geïnstalleerd worden door een ervaren monteur;
  • Werkt waterbesparend.

Deze boiler is te combineren met alle Selsiuz kokend water kranen. Neem dus snel een kijkje welke kraan het beste bij jou past!

Over Selsiuz

Bij Selsiuz weet je altijd zeker dat je iets kunt vinden dat bij jou past. Daarom ontwikkelt het merk allerlei verschillende uitvoeringen. Zo zit er altijd iets tussen dat naar wens is. Daarnaast weet je ook zeker dat wat je koopt van de hoogste kwaliteit is. Het merk vindt kwaliteit namelijk erg belangrijk en dat is ook echt terug te zien in de producten! Meer weten? Bekijk Selsiuz.

Welke boiler past bij mij?

Je hebt bij de aanschaf van jouw Selsiuz kokend water kraan de keuze uit een aantal verschillende boilers. Welke je kiest, hangt helemaal af van jouw wensen. We hebben ze hier even voor je onder elkaar gezet:

De Single boiler en de Combi Extra boiler zijn ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler en Titanium Combi Extra boiler. Deze zijn van titanium gemaakt en dat materiaal is licht in gewicht en goed bestendig tegen corrosie.

Je kunt dus zelf kiezen welke boiler je graag wil hebben bij jouw kokend water kraan. Mocht je hier hulp bij nodig hebben staan we natuurlijk graag voor je klaar!

Installatie

Wij nemen graag de installatie voor je uit handen. Daarom werken wij samen met erkende monteurs. Zij staan voor jou klaar om de installatie op de beste manier uit te voeren. Wil jij deze klus ook liever uit handen geven? Kies deze service dan tijdens het plaatsen van je bestelling. Er wordt dan contact met je opgenomen door een van onze monteurs om een afspraak te maken. Meer vind je op onze pagina over montage en installatie.

Contact

Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. We hebben een team van experts voor je klaarstaan die je graag helpen met al je vragen. Je kunt met onze experts chatten, mailen of bellen.