Filteren

Kleur
Vorm uitloop kraan
 

Selsiuz Reservoirs Cool

Cool

Selsiuz Cool

De Selsiuz Cool is een 4-in-1 kraan. Dit betekent dat deze kraan jou alle opties biedt die je maar kan wensen: kokend, warm, gekoeld én bruisend water! Je bedient de Selsiuz Cool met elektrische knoppen die worden ingebouwd in jouw aanrecht. Ook zijn er verschillende vormen en kleuren waar je uit kunt kiezen. Met deze kraan tap je dus allerlei soorten water en ze zijn ook nog eens enorm stijlvol! Lees meer.

Voordelen van de Selsiuz Cool

Het is altijd handig om te weten wat de grootste voordelen zijn van een product. De grootste voordelen van de Selsiuz Cool zijn:

  • Het is een 4-in-1 kraan met kokend, warm, gekoeld en bruisend water;
  • Luxe elektronische bediening die wordt weggewerkt in jouw aanrecht;
  • Fraaie designs;
  • Direct kokend water zonder te wachten.

Je kunt dus kiezen uit verschillende uitvoeringen. Neem een kijkje en ga na welke het beste bij jou past!

Over Selsiuz

Selsiuz is een grote speler op de markt van kokend water kranen. Je komt ze overal tegen: op televisie, in magazines, in de keuken van je vriend of familielid, noem maar op! Dit is ook niet gek. De producten van Selsiuz, van kokend water kranen tot accessoires, zijn namelijk allemaal van topkwaliteit. Meer weten? Bekijk Selsiuz.

Wat voor boiler heb ik nodig?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet houdt van bruisend water, of gekoeld water niet nodig hebt. Welke boiler je nodig hebt hangt volledig af van waar jij behoefte aan hebt. Voor het overzicht hebben we ze hier even voor je opgesomd:

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Combi Extra boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

De Single boiler en de Combi Extra boiler zijn ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler en Titanium Combi Extra boiler. Deze zijn van titanium en daarom goed bestendig tegen corrosie.

Je kunt dus zelf kijken wat het beste bij jouw wensen past. Uiteraard kunnen wij jou hier ook bij helpen!

Installatie

Voor de installatie van jouw nieuwe kokend water kraan en boiler kun je bij ons terecht. Onze vakkundige monteurs staan graag voor jou klaar om de installatie van je over te nemen. Lijkt het jou ook handig om gebruik te maken van deze service? Vink deze dan aan tijdens het bestelproces. Een van onze monteurs neemt dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Alle informatie rondom deze service vind je bij montage en installatie.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om ze te stellen. Onze specialisten helpen jou maar al te graag met het vinden van alle antwoorden. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je onze specialisten bereiken via de chat, mail of telefoon.