Filteren

Vorm uitloop kraan
Materiaal boilervat
Hoogte kraan
 

Selsiuz Kleuren Mat zwart

Mat zwart

Selsiuz kokend water kraan Mat zwart

De Selsiuz kokend water kraan Mat Zwart is de kokend water kraan die elk modern huishouden nodig heeft. De mat zwarte afwerking geeft jouw keuken een strakke en nieuwe uitstraling. Dankzij deze kokend water kraan tap je direct kokend water, je hoeft hier dus nooit meer op te wachten! Meer lezen.

Voordelen van de Selsiuz kokend water kraan Mat Zwart

De kokend water kraan moet natuurlijk wel voordelen hebben. En die zijn er zeker! Daarom hebben wij voor jou de grootste voordelen op een rijtje gezet:

  • Moderne afwerking;
  • Altijd direct kokend water tappen;
  • Waterbesparend;
  • Te combineren met alle soorten Selsiuz boilers.

Selsiuz begrijpt dat de uitstraling van jouw keuken belangrijk is. Daarom heeft het merk een breed assortiment aan accessoires die jouw keuken helemaal tot het volgende niveau tillen. Benieuwd? Bekijk dan de Selsiuz accessoires!

Over Selsiuz

Wie topkwaliteit wil, moet bij Selsiuz zijn. Het merk doet er alles aan om de kwaliteit van de producten zo hoog mogelijk te houden. En dat ook nog eens met duurzaamheid als een van de grootste prioriteiten! Selsiuz heeft een breed assortiment en zorgt er zo dus voor dat je altijd iets kunt vinden wat bij jou wensen past. Nieuwsgierig? Bekijk dan Selsiuz.

De juiste boiler voor jou

Bij jouw nieuwe kokend water kraan schaf je ook een boiler aan. Welke boiler je kiest, hangt helemaal af van jouw watergebruik. Wij hebben alle Selsiuz boilers hier even op een rijtje gezet voor je:

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

o   Ook verkrijgbaar als Titanium Combi Extra boiler. Dit materiaal is licht in gewicht en corrosiebestendig.

De Single boiler en de Combi Extra boiler zijn ook verkrijgbaar als Titanium Single boiler en Titanium Combi Extra boiler. Deze zijn van titanium gemaakt en dat materiaal is goed bestendig tegen corrosie.

Er zijn dus verschillende mogelijkheden, maar alle Selsiuz boilers zijn te combineren met alle Selsiuz kokend water kranen. Het is dus helemaal aan jou! Mocht je hier nog vragen over hebben, staan we graag voor je klaar.

Installatie

Wij bieden jou graag hulp overal waar dat kan. Daarom hebben wij een team van monteurs die graag de handen uit de mouwen steken om jouw nieuwe kokend water kraan te komen installeren. Lijkt dit jou ook een goed idee? Kies deze service dan tijdens het plaatsen van je bestelling. Er wordt dan contact met je opgenomen om een afspraak te maken. Alle verdere informatie vind je op onze installatiepagina.

Contact

Meer weten of behoefte aan persoonlijk advies? Bij ons ben je welkom! Onze experts nemen graag de tijd om jou te helpen met alle onderwerpen waar jij graag meer over wil weten. Je kunt onze experts bereiken via de chat, mail of telefoon.