Franke Maris 4S kokend water kraan Twist RVS

Merk: Franke

Prijs op aanvraag

Informatie

Franke Maris 4S kokend water kraan Twist RVS

De Franke Maris 4S kokend water kraan Twist RVS is de perfecte partner voor alle kokend water liefhebbers. Je tapt met deze kraan namelijk direct kokend water. Met slechts een draai aan de knop tap je jouw gewenste hoeveelheid, zonder hierop te hoeven wachten. Ideaal dus als je veel kokend water gebruikt in de keuken. Je ontvangt er een 4 liter single boiler bij en je geniet van zuiver water dankzij het Pro M filter. Daarnaast kun je hem in de nabije toekomst ook uitbreiden met gekoeld of bruisend water.

Voordelen van de Franke Maris 4S kokend water kraan Twist RVS:

  • Altijd direct kokend water;

  • Handige druk en draai bediening;

  • Je bespaart op water;

  • Klassieke en duurzame rvs afwerking.

Over Franke

Franke streeft naar een omgeving waarin alles perfect samenwerkt. Het merk richt steeds een frisse blik op hetzelfde, om zo te kijken hoe het nog beter en mooier kan. Door te blijven ontwikkelen wil Franke de beste omgeving ooit creëren. En die begint in de keuken.

Welke boiler heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste boiler kan een lastige taak zijn. Ben je benieuwd welke boiler jij nodig hebt voor jouw huishouden? Doe dan de Kokendwaterwijzer. Dan weet je het namelijk binnen slechts 30 seconden.

Kokend water kraan laten installeren door Kokendwatergigant

Wil je de installatie van jouw nieuwe kraan liever uit handen geven? Kies dan voor onze installatieservice. Hiermee nemen wij namelijk de gehele klus van je over door een erkende specialist bij je langs te sturen. De specialist klaart de klus en voor je het weet geniet je van alle voordelen van jouw nieuwe kokend water kraan! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Franke accessoires

Mis je nog het een en ander in de keuken? Bekijk dan eens de accessoires van Franke. In hun assortiment vind je namelijk verschillende items. Misschien zit daar wel hetgeen tussen dat je nodig hebt!

Contact met Kokendwatergigant

Vragen zijn er om gesteld te worden. Twijfel dus niet en neem gerust contact op. Een van onze experts helpt jou graag verder via de chat, mail of telefoon.

Specificaties

Artikelnummer
33150544

Reviews

Schrijf uw beoordeling!