Franke Maris 4S kokend water kraan Twist RVS + bypass

Merk: Franke

Prijs op aanvraag

Informatie

Franke Maris 4X kokend water kraan Twist RVS + bypass

Met de Franke Maris 4X kokend water kraan Twist RVS + bypass kun je geduld uit het raam gooien. Je hoeft met deze kraan namelijk nooit meer te wachten tot je water is gekookt. Met de handige druk en draai bediening tap je direct jouw gewenste hoeveelheid. Houd je dus van thee of vul je graag je pannen vast met kokend water? Dan is deze kraan perfect voor jou. Daarnaast zit er een 4 liter combi extra boiler bij en heb je dankzij de bypass onbeperkt warm water. Verder is het water altijd gezuiverd wegens het Pro M filter en is uitbreiding met gekoeld of bruisend water in de nabije toekomst mogelijk.

Voordelen van de Franke Maris 4X kokend water kraan Twist RVS + bypass:

  • Kokend water zonder te hoeven wachten;

  • Eenvoudige druk en draai bediening;

  • Mooie en handige rvs afwerking;

  • Altijd onbeperkt warm water dankzij de bypass.

Over Franke

Franke zoekt continu de meest energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen. Duurzaamheid staat dus centraal bij het merk. Bij Franke zijn daarnaast de woorden functioneel en mooi erg belangrijk. Dat is namelijk het uitgangspunt voor de ontwikkeling van alle kokend water kranen.

Kokend water kraan laten monteren door Kokendwatergigant

Liever de installatie overlaten aan een specialist? Dat kan! Wanneer je gebruik maakt van onze montageservice, komt er een vakkundige professional bij jou langs om het gehele proces uit te voeren. Dit houdt dus in dat jij moeiteloos kunt gaan genieten van alle voordelen van jouw nieuwe kokend water kraan. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Franke accessoires

Mis je nog wat accessoires in je keuken? Misschien dat Franke jou daar bij kan helpen. Het merk heeft namelijk verschillende items in het assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan alle Franke accessoires.

Welke boiler moet ik hebben?

Het kiezen van een boiler kan lastig zijn. Daarom kun je bij ons de Kokendwaterwijzer doen. Met een aantal drukken op de knop weet je meteen welke boiler je nodig hebt!

Contact met Kokendwatergigant

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Weet ons dan te vinden via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts helpt jou dan met veel plezier verder.

Specificaties

Artikelnummer
33150546

Reviews

Schrijf uw beoordeling!