Franke Maris 4S kokend water kraan Twist Matt Black

Merk: Franke

Prijs op aanvraag

Informatie

Franke Maris 4S kokend water kraan Twist Matt Black

De Franke Maris 4S kokend water kraan Twist Matt Black maakt jouw handelingen in de keuken een stuk gemakkelijker. Want omdat je direct kokend water tapt, sla je de wachttijd volledig over. Dus zet je graag thee of vul je regelmatig pannen met kokend water? Dan is zo’n kraan onmisbaar in jouw keuken. Er zit een 4 liter single boiler bij en je geniet altijd van zuiver water dankzij het Pro M filter. Verder bedien je hem met een druk en draai knop en is uitbreiding met gekoeld of bruisend water in de nabije toekomst ook mogelijk.

Voordelen van de Franke Maris 4S kokend water kraan Twist Matt Black:

  • Altijd direct kokend water tot je beschikking;

  • Handige en veilige druk en draai bediening;

  • Je bespaart flink op water;

  • Moderne mat zwarte afwerking.

Het uitgangspunt van Franke

Volgens Franke is de keuken de centrale plek van het huis. De plek om te relaxen, te kletsen, te lachen, stoom af te blazen en veel meer. Daarom vindt het merk het belangrijk dat alle handelingen hier soepel verlopen. De organisatie ontwikkelt met zowel dit uitgangspunt als duurzaamheid alle nieuwe oplossingen. Zo maakt Franke de keuken een stukje fijner, en de wereld een stukje mooier.

Kokend water kraan montageservice van Kokendwatergigant

Laat jij de installatie liever over aan een specialist? Maak dan gebruik van onze montageservice. Je ontvangt dan een vakkundige professional aan huis die het gehele proces zorgvuldig uitvoert. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar, maar geniet je wel snel van je nieuwe aanwinst. Wil je meer weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Accessoires van Franke

Met accessoires maak je jouw keuken écht af. En Franke kan jou hier misschien wel bij helpen. Je vindt in het assortiment van het merk namelijk verschillende items. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de Franke accessoires.

Welke boiler past bij mij?

Twijfel je over de boiler die je moet kiezen? Probeer dan onze Kokendwaterwijzer. Hiermee weet je namelijk in no time welke boiler het beste bij jou past.

Contact opnemen met Kokendwatergigant

Met vragen kun je altijd bij ons terecht. Aarzel dus niet en neem contact met ons op. Via de chat, mail of telefoon staat een van onze experts jou graag te woord.

Specificaties

Artikelnummer
33150547

Reviews

Schrijf uw beoordeling!