Franke Maris 4S kokend water kraan Twist Matt Black + Bypass

Merk: Franke

Prijs op aanvraag

Informatie

Franke Maris 4X kokend water kraan Twist Matt Black + bypass

De Franke Maris 4X kokend water kraan Twist Matt Black + bypass is de perfecte toevoeging voor elke keuken. Deze kraan maakt alle handelingen met kokend water namelijk een stuk efficiënter. Zet je graag thee of vul je wel eens pannen met kokend water? Dan doe je dat met deze kraan direct, zonder te hoeven wachten tot het water is gekookt. Daarnaast krijg je er een 4 liter combi extra boiler bij en tap je onbeperkt warm water dankzij de bypass. Verder geniet je van gezuiverd water dankzij het Pro M filter en is uitbreiding met gekoeld of bruisend water in de nabije toekomst mogelijk.

Voordelen van de Franke Maris 4X kokend water kraan Twist Matt Black + bypass:

  • Direct kokend water zonder te wachten;

  • Handige druk en draai bediening;

  • Moderne afwerking in mat zwart;

  • Altijd onbeperkt warm water dankzij de bypass.

De filosofie van Franke

De design filosofie van Franke is de liefde voor een mooie wereld vol natuur en schoonheid. Deze filosofie neemt het merk ook mee in de ontwikkeling, productie en het transport van alle producten. Hierbij staat duurzaamheid altijd centraal. Zo draagt Franke een steentje bij aan het verbeteren van ons milieu.

Kokend water kraan laten monteren door Kokendwatergigant

Vind jij het ook fijn als de montage wordt geregeld door een specialist? Maak dan gebruik van onze montageservice. Je ontvangt dan een professional aan huis die het proces van A tot Z uit handen neemt. Zo kun jij je bezighouden met zaken die voor jou belangrijker zijn, maar wel snel genieten van je nieuwe aanwinst. Meer weten over deze service? Bekijk dan montage en installatie.

Accessoires van Franke

Een Franke kokend water kraan is natuurlijk al een mooie toevoeging in de keuken. Maar accessoires maken een keuken pas écht af. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Franke hiervoor te bieden heeft? Bekijk dan vooral even alle Franke accessoires.

Welke boiler heb ik nodig?

Twijfel je over welke boiler je moet hebben? Probeer dan de Kokendwaterwijzer. Met deze snelle check weet je namelijk meteen welke boiler het beste bij jou past.

Contact opnemen met Kokendwatergigant

Vragen zijn er om beantwoord te worden. Neem dus gerust contact met ons op als je nog vragen hebt. Via de chat, mail of telefoon staat een van onze experts jou graag te woord.

Specificaties

Artikelnummer
33150549

Reviews

Schrijf uw beoordeling!