Quooker Flex kokend water kraan Gunmetal

COMBI+ reservoir 22+XGME

Merk: Quooker

COMBI+ reservoir 22+XGME

1.653,00 incl. BTW

Accessoires

Montageservice

5Bijna uitverkocht

Informatie

Quooker Flex kokend water kraan Gunmetal COMBI+

Met de Quooker Flex kokend water kraan Gunmetal met COMBI+ haal je een kraan in huis met meerdere voordelen. De kleur Gunmetal geeft nieuw leven in jouw keuken en de kraan is uitgerust met een COMBI+ reservoir, dit betekent dat je beschikt over onbeperkt warm water en 7 liter kokend water. Daarnaast is deze kraan uitgerust met een uittrekbare slang. Hiermee spoel je gemakkelijk de spoelbak schoon. Breng jouw keuken een niveau hoger!

Een aantal feiten over de Quooker Flex kokend water kraan Gunmetal met COMBI+:

  • Levert koud, warm en kokend water;
  • 2200 Watt aan vermogen;
  • Heeft een Gunmetal kleur;
  • Het reservoir heeft een opwarmtijd van 20 minuten.
  • De kraan heeft een ronde uitloop.

Over Quooker

Met een systeem van Quooker haal je duurzaamheid in huis. Niet alleen het product is duurzaam, maar Quooker streeft dit op alle vlakken na. Zo is haar bedrijfspand bedekt met 900 zonnepanelen die de behoeften van het pand voorzien. Daarnaast worden er ook oude producten gerecycled. Daarom kiezen wij voor Quooker! Wil je meer te weten komen? Lees meer over Quooker.

Kokend water kraan accessoires

Om de kokend water kraan extra te laten schitteren in de keuken zijn accessoires een uitstekende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een bijpassende zeeppomp in dezelfde kleur als de kokend water kraan. Hoe mooi zou dit duo schitteren in jouw keuken? Bekijk de kokend water kraan accessoires.

Montageservice van Kokendwatergigant

Voor onze klanten die liever toekijken terwijl de kokend water kraan gemonteerd wordt hebben wij een oplossing. Namelijk de montageservice van Kokendwatergigant. Deze montageservice houdt in dat een ervaren monteur bij jou thuis langs komt om de nieuwe kokend water kraan op juiste wijze te plaatsen. Wanneer je de montageoptie hebt aangevinkt en de bestelling afgerond, zal de monteur binnen 48 uur telefonisch contact met je opnemen. Ontdek de montageservice.

Contact met Kokendwatergigant

Om al jouw vragen over de kokend water kranen te beantwoorden hebben wij onze klantenservice opgericht. Maak hier dan ook gebruik van, we helpen je maar al te graag. Je kunt ons bereiken via een chat, telefonisch of de mail.

Specificaties

Artikelnummer
33150696
Merk
Quooker
Materiaal boilervat
RVS
Tappatroon
XXS
Energielabel
A
Reservoir hoogte
47 cm
Reservoir diameter
20 cm
Spanning
230 Vac
Vermogen
2200 Watt
Opwarmtijd
20 minuten
stilstandsverlies
10 W/h
Hoeveelheid 100°C
7 liter
Uitvoeringsvorm
Staand
Vorm uitloop kraan
Flex
Hoogte Kraan
412 mm
Kleur
Gunmetal
Garantie
2 jaar garantie op alle producten, na registratie op de site van Quooker.
Reservoir
COMBI+

Reviews

Schrijf uw beoordeling!