Quooker Flex kokend water kraan Rosé Koper

COMBI reservoir 22XRCO

Merk: Quooker

COMBI reservoir 22XRCO

1.653,00 incl. BTW

Accessoires

Montageservice

5Bijna uitverkocht

Informatie

Quooker Flex kokend water kraan Rosé Koper COMBI

De Quooker Flex kokend water kraan Rosé Koper met COMBI  is het zonnetje in jouw keuken. Daarnaast zorgt deze kraan voor gemak. De kraan levert namelijk koud, warm en kokend water. Daarnaast is de kraan uitgerust met de nieuwste kleur van Quooker, wat warmte uitstraalt. Met de ronde uitloop en de uittrekbare slang spel jij gemakkelijk de vieze vaat schoon.

Een aantal feiten over de Quooker Flex kokend water kraan Rosé Koper met COMBI:

  • Rosé Koper van kleur;
  • 2200 Watt vermogen;
  • De kraan heeft een ronde uitloop.
  • Er pas 7 liter kokend water in de boiler.
  • De boiler heeft een opwarmtijd van 20 minuten.

Over Quooker

Met een kraan van Quooker in de keuken bespaar je energie en water. Besparing en duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Quooker. Dit zie je niet alleen terug in de producten maar ook in het bedrijf zelf. Zo is het bedrijfspand uitgerust met 900 zonnepanelen die de energiebehoeften volledig voorzien. Lees meer over Quooker.

Kokend water kraan accessoires

Wat is een snelle sportauto zonder harde uitlaat? Nog steeds een mooie auto maar net niet compleet. Zo werkt dit ook met een kokend water kraan, zonder accessoires is de kraan een mooie kraan maar net niet compleet. Je kan bijvoorbeeld een bijpassende zeeppomp bij de nieuwe kraan bestellen om de keuken meer te laten shinen. Bekijk de kokend water kraan accessoires.

Montageservice van Kokendwatergigant

Onze vakmannen staan klaar om de kokend water kraan bij jou thuis te monteren. Wij werken met een team ervaren monteurs die de nieuwe kokend water kraan op juiste wijze zullen plaatsen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken hoef je alleen de montageoptie aan te vinken tijdens het bestellen. Wanneer de bestelling is afgerond zal de monteur binnen 48 uur contact opnemen en een afspraak inplannen. Ontdek de montageservice van Kokendwatergigant.

Contact met Kokendwatergigant

Weet je niet goed welke kokend water kraan het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail. We helpen je graag verder.

Specificaties

Artikelnummer
33150698
Merk
Quooker
Materiaal boilervat
RVS
Tappatroon
XXS
Energielabel
A
Reservoir hoogte
47 cm
Reservoir diameter
20 cm
Spanning
230 Vac
Vermogen
2200 Watt
Opwarmtijd
20 minuten
stilstandsverlies
10 W/h
Hoeveelheid 100°C
7 liter
Uitvoeringsvorm
Staand
Vorm uitloop kraan
Flex
Hoogte Kraan
412 mm
Kleur
Rosé Koper
Garantie
2 jaar garantie op alle producten, na registratie op de site van Quooker.
Reservoir
COMBI

Reviews

Schrijf uw beoordeling!