Quooker PRO3-VAQ reservoir

PRO3 EQ NL

Merk: Quooker

PRO3 EQ NL

590,00 incl. BTW

Montageservice

3Bijna uitverkocht

Informatie

De Quooker PRO3-VAQ reservoir

Het Quooker PRO3-VAQ reservoir is een boiler die je kan combineren met een kokend water kraan van Quooker. Dit reservoir heeft een inhoud van 3 liter, daarnaast levert dit reservoir als hij opgewarmd is binnen 10 minuten kokend water. Dit water blijft constant op 110°C. Vanwege de goede isolatie is dit reservoir zeer zuinig in gebruik.

Dankzij het compacte formaat van het Quooker PRO3-VAQ reservoir kan deze makkelijk geplaatst worden in een keukenkastje of lade. Voor het optimale gebruik mag de afstand tussen jouw kokend water kraan en het PRO3-VAQ reservoir niet meer dan 6 meter zijn.

Een aantal feiten over de Quooker PRO3-VAQ reservoir:

  • Levert 3 liter kokend water;
  • Na registratie op de site van Quooker, zit er 2 jaar garantie op de producten.
  • Dit reservoir kan je combineren met een kokend water kraan.

Over Quooker

Het idee van de eerste kokend water kraan is begonnen in 1970 door Henri Peteri. Hij kwam met de uitvinding prototype kokend water kraan. Vanaf 2004 werd de eerste partij Quookers naar het buitenland geëxporteerd. Alles wat hierna gebeurde is geschiedenis. Quooker heeft zich ontwikkeld als een marktleider in de kokend water kranen wereld. Lees meer over Quooker.

Installatie kokend water reservoir

Onze vakmannen komen graag bij je langs om het reservoir te plaatsen. Wij hebben namelijk van onze klanten gehoord dat het installeren een lastige klus kan zijn. Wil je hier gebruik van maken dan hoef je alleen tijdens het bestellen de montageoptie aan te vinken. Hierna zal een monteur binnen 48 uur telefonisch contact met je opnemen. Ontdek meer over de montageservice.

Accessoires van Kokendwatergigant

Heb jij ook een oog voor detail? Dan zullen onze accessoires jouw zeker opvallen. Je kokend water kraan combineren met een bijpassende spoelbak, zeepdispenser of een inzetbakje? Dat kan bij Kokendwatergigant. Bekijk hier onze accessoires.

Contact met Kokendwatergigant

Heb je vragen over dit product? Twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice. We staan je maar al te graag te woord. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail.

Specificaties

Artikelnummer
33150152
Hoeveelheid 100°C
3 liter
Uitvoeringsvorm
Staand
Garantie
2 jaar garantie op alle producten, na registratie op de site van Quooker.
Reservoir
PRO3

Reviews

Schrijf uw beoordeling!