Filteren

Kleur
Type boiler
Type water
 

Selsiuz Kranen Osiris

Osiris

Selsiuz Osiris kokend water kraan

Jouw keuken kraan moet niet alleen praktisch zijn, maar ook trendy. De Selsiuz Osiris kokend water kraan is ontworpen door interieurontwerper Osiris Hertman. De Selsiuz Osiris Cone Counter is een echte uitblinker voor jouw keuken, door de kleur en de vormgeving van de kraan. De Cone Counter keuken kraan heeft een elektronische bediening en is erg gebruiksvriendelijk door het Click Click en GO systeem dat is ingebouwd in het keukenblad. Wil je meer weten over de Selsiuz Osiris kokend water kraan? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van de Selsiuz Osiris kokend water kraan?

Bij Kokendwatergigant verkopen wij kokend water kranen van Selsiuz. Hiervan is de Selsiuz Osiris er één van. Wij zijn al fan van Selsiuz, nu jij nog! Daarom hebben wij alle voordelen van de Selsiuz Osiris kokend water kraan voor jou op een rijtje gezet: 

 • Keuken kraan met een stijlvol design, ontworpen door interieurontwerper Osiris Hertman.
 • Veilig Click Click Go systeem dat ingebouwd is in jouw keukenblad.
 • Beschikbaar in de kleuren Gold, Gun Metal, Copper en Rvs.
 • Te combineren met twee verschillende kokend water boilers naar keuze.
 • Ook de optie om bruisend en gekoeld water te tappen met behulp van de Cooler.
 • Makkelijk te installeren met behulp van de meegeleverde installatieset.

Tip: Ben je ook nog op zoek naar een spoelbak en zeeppomp? Dan raden wij jou aan om een kijkje te nemen bij de Selsiuz accessoires. Deze passen namelijk perfect bij de Sesliuz Osiris kokend water kraan.

Over Selsiuz

De samenwerking met Osiris Hertman laat het al een beetje zien, maar Selsiuz wil kokend water kranen aanbieden die functioneel en modieus zijn. Er is een Selsiuz voor iedereen; dat is het motto van Selsiuz. Zij willen al jouw behoeftes kunnen vervullen met hun kokend water systemen. Een kokend water kraan moet jou gemak en voordelen opleveren. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo zit er altijd een keukenkraan tussen die bij jouw interieur past. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Keuken kraan in keukenblad

Door het design van de Osiris keuken kranen verdwijnt jouw keuken kraan als het ware in het keukenblad. Voor Osiris Hertman zijn ambacht en innovatie het uitgangspunt geweest van de vormgeving van de kraan. Hierdoor zijn de archetypische conische details kenmerkend voor deze kranen.

 Hoe werkt deze Selsiuz kokend water kraan? Je bedient de kraan met de functionele drukknop die te vinden is aan de linkerkant en de rechter hendel. De rechter hendel geeft jou enkel koud en warm water. Hiermee kan je kokend water tappen. Nu denk je misschien, is dit dan veilig voor kleine kinderen? Om kokend water te tappen druk je twee keer op de elektronische knop. Door het Click Click Go systeem van de keuken kraan dus wél.  

Heb je interesse in de Selsiuz Cooler? Dan krijg je bij jouw kokend water kraan óók nog twee andere functionele drukknoppen. Hiermee kan je bruisend en gekoeld water tappen uit jouw keuken kraan.

Kokend water boiler

Bij de Selsiuz Osiris kokend water kraan hoort natuurlijk ook een kokend water boiler. Hierbij is het belangrijk dat je nadenkt over het type boiler dat je graag wilt hebben. Je kan deze Cone Counter keuken kraan combineren met de Single boiler en Combi extra boiler. Welke boiler jij moet kiezen ligt aan jouw waterverbruik en jouw warmwateraansluiting. Om je te helpen bij jouw zoektocht naar de juiste Selsiuz boiler hebben wij deze boilers voor jou op een rijtje gezet.

Je kan de Selsiuz Osiris kokend water kraan combineren met:

 • De Single boiler, deze boiler geeft enkel kokend water
 • De Combi extra boiler, deze boiler zorgt voor kokend water en onbeperkt warm water
 • De Selsiuz Cooler. Dit is geen boiler maar geeft jou naast kokend en warm water ook gekoeld en bruisend water. De Selsiuz Cooler is te combineren met een boiler naar keuze.

Montage en installatieservice bij Kokendwatergigant

De Selsiuz Osiris kokend water kraan wordt met een installatiepakket geleverd. Jij kan dus zelf jouw keuken kraan installeren in jouw keuken. Heb jij toch liever dat één van onze monteurs jouw kraan monteert? Dan is onze montage en installatie service iets voor jou.

Hoe werkt dit?

 1. Bestel één van onze kokend water kranen of boilers
 2. Vink tijdens jouw bestelling aan dat je gebruik wil maken van onze montage en installatie service
 3. Rond vervolgens je bestelling af
 4. Binnen 48 uur neemt onze monteur contact met je op
 5. Er wordt gezamenlijk gekeken naar geschikte datum en tijdstip
 6. De monteur komt langs op het afgesproken tijdstip om de kokend water kraan of boiler te installeren 

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de montage en installatie service van Kokendwatergigant? Bekijk dan onze montage en installatie pagina voor meer informatie.

Contact | Selsiuz Osiris

Heb jij vragen over de Selsiuz Osiris kokend water kraan of simpelweg advies nodig over welke kokend water kraan de beste keuze voor jou is? Onze experts hebben ruim 20 jaar ervaring en helpen jou graag verder met jouw brandende vragen. Aarzel niet om te chatten, bellen of mailen met onze kokendwaterexpert Marcel.