Filteren

Type water
Kleur
Type boiler
Materiaal boilervat
 

Selsiuz Kranen Rond

Rond

Selsiuz kokend water kraan rond

Ben jij op zoek naar een simpele, minimalistische keuken kraan? Dan is de Selsiuz ronde kokend water kraan iets voor jou! Met deze kraan heb je binnen een handomdraai een pot thee gezet, pasta gekookt of jouw snijplank afgespoeld. Deze ronde kokend water kraan is voorzien van een safe touch, waardoor de buitenkant van de kraan nooit te heet zal worden als je deze aanraakt. Daarnaast is de kokend water kraan ook veilig door de veiligheidsknop die het water direct afsluit als je deze loslaat. Wil je meer weten over de Selsiuz ronde kokend water kraan? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van Selsiuz kokend water kranen?

Bij Kokendwatergigant kan je terecht voor veel verschillende soorten kokend water kranen. Zo ook deze ronde minimalistische kokend water kraan. Waarom zou je voor deze kraan kiezen? Er hangen veel voordelen aan de kranen van het merk Selsiuz. Daarom zetten wij de belangrijkste voor jou op een rijtje: 

  • Beschikbaar in vijf verschillende kleuren
  • De kraan past in een standaard kraangat van 35 mm
  • Wordt geleverd inclusief boiler en installatiepakket
  • Ook te combineren met de Selsiuz Cooler voor bruisend en gekoeld water
  • Veilig voor kinderen door de veiligheidsknop

Tip: Combineer jouw kokend water kraan met één van onze stijlvolle spoelbakken of andere accessoires. Bekijk onze Selsiuz accessoires pagina voor meer informatie.

Over Selsiuz

Selsiuz heeft veel verschillende kokend water kranen te bieden. Dit komt daarom ook terug in het motto van Selsiuz: Er is een Selsiuz voor iedereen. Met hun kokend water oplossingen willen ze comfort bieden en al jouw behoeftes vervullen. Een kokend water kraan moet jou natuurlijk gemak en voordelen opleveren. Daarom biedt Selsiuz diverse uitvoeringen kokend water kranen aan die jij in verschillende kleuren kan kopen. Zo zit er altijd een kokend water kraan kraan tussen die bij jouw interieur past. Wil jij meer weten over het merk Selsiuz? Ontdek meer.

Combineer jouw kokend water kraan met een boiler

Heb je interesse in de kokend water kranen van Selsiuz? Dan is het slim om ook alvast na te denken over het reservoir dat je hierbij wilt kopen. Bij iedere kokend water kraan heb je namelijk een speciale boiler nodig zodat je kokend water kan tappen. Het type boiler dat jij kiest ligt aan de hoeveelheid water dat je verbruikt en jouw warmwateraansluiting. Om jouw zoektocht naar de juiste kokend water boiler iets makkelijker te maken, hebben wij alle kokend water boilers op een rijtje gezet.

Je kan de Selsiuz ronde kokend water kraan combineren met:

  • De Single boiler, deze boiler geeft enkel kokend water
  • De Combi extra boiler, deze boiler zorgt voor kokend water en onbeperkt warm water
  • De Titanium Single boiler, deze boiler geeft ook enkel kokend water, maar dan met een titanium reservoir
  • De Titanium Combi extra boiler, deze boiler zorgt ook voor kokend water en onbeperkt warm water, maar dan met een titanium reservoir
  • De Selsiuz Cooler. Dit is geen boiler maar geeft jou naast kokend en warm water ook gekoeld en bruisend water. De Selsiuz Cooler is te combineren met een boiler naar keuze.

Duurzaamheid met kokend water kranen

Nu denk je misschien, kost zo’n Selsiuz ronde kokend water kraan dan niet veel stroom? Het tegenovergestelde is juist waar. Je kan met een kokend water kraan een hoop water en energie besparen! De kokend water boiler zorgt ervoor dat het water in het reservoir altijd op een temperatuur blijft van 110°C.  De warmte kan het reservoir nauwelijks verlaten waardoor het weinig energie nodig heeft om bij te verwarmen. Doordat je direct koud, warm en kokend water kan tappen ga je stilstandsverliezen tegen en bespaar je aanzienlijk in water- en energiekosten. Het mooie aan dit boilervat? Je voelt vanaf de buitenkant helemaal niet dat het zó warm is. Daarom hoef je met deze boiler niet bang te zijn voor brandwonden.

Kokend water kraan inclusief montage

Wist je dat je bij Kokendwatergigant jouw Selsiuz kraan kan laten monteren? Bij iedere Selsuiz kraan wordt een installatiepakket meegeleverd. Toch begrijpen wij het als je het zelf niet ziet zitten om de kraan te monteren. Daarom bieden wij onze montage en installatie service aan. Het werkt heel simpel. Tijdens het plaatsen van jouw bestelling vink je aan dat je gebruik wilt maken van deze service, onze monteur zal daarna binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak in te plannen voor de installatie van jouw kraan. Wil je meer weten over deze service? Bekijk onze montage en installatie pagina op Kokendwatergigant.

Contact | Selsiuz ronde kokend water kraan

Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten Selsiuz kranen en reservoirs. Daarom snappen wij het best als je door alle bomen het bos niet meer ziet. Heb je hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar een Selsiuz kokend water kraan? Onze warm water expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw brandende vragen over kokend water kranen te beantwoorden. Bel, chat of mail met Marcel.