Franke Maris 4S kokend water kraan Twist RVS + mengset

Merk: Franke

Prijs op aanvraag

Informatie

Franke Maris 4C kokend water kraan Twist RVS

De Franke Maris 4C kokend water kraan Twist RVS is de ideale oplossing voor iedereen die graag kokend water gebruikt in de keuken. Met deze handige kraan tap je namelijk direct jouw gewenste hoeveelheid kokend water. De hele dag thee drinken zonder te wachten op de waterkoker? Reken maar van yes! Je ontvangt er een 4 liter combi boiler bij en je drinkt altijd gezuiverd water dankzij het Pro M filter. Verder bedien je hem met een handige draaiknop en is het in de nabije toekomst ook mogelijk om hem uit te breiden. Bijvoorbeeld met gekoeld of bruisend water.

Voordelen van de Franke Maris 4C kokend water kraan Twist RVS:

  • Altijd meteen kokend water;

  • Veilige druk en draai bediening;

  • Je bespaart aanzienlijk op water;

  • Prachtige rvs afwerking die enorm lang meegaat.

Over Franke

Franke vindt het belangrijk dat alle verschillende elementen in de keuken goed met elkaar samenwerken. Door telkens opnieuw een frisse blik te werpen op hetzelfde, onderzoekt het merk hoe alles nóg beter kan. Met die nieuwe ideeën blijft Franke innoveren om ons te kunnen voorzien van de beste omgeving ooit.

Kokend water kraan installatieservice van Kokendwatergigant

Staat de installatie niet bovenaan jouw lijstje? Geen zorgen, wij nemen de klus graag van je over. Wanneer je kiest voor onze installatieservice, komt er een erkende professional bij jou langs om alles van A tot Z in orde te maken. Dit betekent voor jou dus zorgeloos genieten van je nieuwe kokend water kraan. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Accessoires van Franke

Accessoires maken pas echt het verschil in de keuken. Ben je nog op zoek naar bepaalde items? Neem dan een kijkje bij de Franke accessoires. Het kan namelijk zomaar zijn dat je daar vindt wat je nodig hebt.

Welke boiler moet ik kiezen?

Weet je even niet welke boiler je moet kiezen? Probeer dan de Kokendwaterwijzer. Met deze snelle check weet je namelijk binnen 30 seconden welke boiler het beste bij jou past.

Contact opnemen met Kokendwatergigant

Heb je nog vragen? Weet ons dan te bereiken via de chat of mail. Liever iemand aan de lijn horen? Dan kun je ook met ons bellen!

Specificaties

Artikelnummer
33150545

Reviews

Schrijf uw beoordeling!